Festival otevřených sklepů, Léto v Modrých horách

Podobné akce

Účinkující: Doprovodný program: řízené degustace vín, degustace čokolády, koncerty cimbálových a jazzových kapel, Archiv krále vín, pořad Ženy a víno, Škola slováckých tanců, Divadlo jednoho herce a další

Typ akce: Festival

Zahájení: 30. 7. 2011
Ukončení: 31. 7. 2011

Vstupné: 790,- - 990,- Kč

Popis akce

Letní Festival otevřených sklepů se může stát vrcholným vinařským a kulturním zážitkem dovolené. Pět obcí regionu Modré Hory nabídne nejen téměř 40 otevřených sklepů, ale i zajímavý zážitkový doprovodný program. Celodenní ochutnávky vín ve sklepech doplní specielní degustace fortikovaných vín, vín s titulem Král vín, ale i čokolád, sýrů a klobás. Program festivalového letního večera bude obsahovat Zábavu u cimbálu ve Velkých Pavlovicích, Předhodové zpívání v Bořeticích, školu slováckých tanců v Němčičkách či Keltskou muziku v Kobylí. Dětská školka zajistí příjemně strávený čas i pro rodiče s dětmi. Festival je příležitostí pro milovníky vín, ale i pro dovolenkáře a milovníky folkloru, kteří přijíždějí za muzikou a zážitky spojené s vínem.
Dopravu návštěvníků mezi obcemi zajišťuje autobusová doprava, která je pro návštěvníky festivalu zdarma. V každé obci je minimálně jedna zastávka a autobusy jezdí v přibližně třicetiminutových intervalech. Jízdní řád bude kdispozici na www.otevrenesklepy.cz. Navíc budou vypraveny speciální ranní autobusy z Hustopečí a z Mikulova a večerní zpět.

Účastníci: Doprovodný program: řízené degustace vín, degustace čokolády, koncerty cimbálových a jazzových kapel, Archiv krále vín, pořad Ženy a víno, Škola slováckých tanců, Divadlo jednoho herce a další

Místo konání: Sklepy

Přesná adresa: www.otevrenesklepy.cz (Hledat na mapě)

Velké Pavlovice (okres: Břeclav kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: www.otevrenesklepy.cz
WWW pořadatele: http:// www.otevrenesklepy.cz
Předchozí akce: Znojemské Vinobraní 2011
Následující akce: moravské hrady

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!