Broadway Rocks/rockové balady a písně ze slavných muzikálů/Moravská filharmonie, dir.:R.C.Fleischer

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Festival

Zahájení: 10. 8. 2013
Ukončení: 10. 8. 2013

Popis akce

Populární zpěváci z Broadwaye se opět představí v Českém Krumlově, tentokrát v projektu, který nedávno slavil úspěch při vystoupení s Národním symfonickým orchestrem ve Vancouveru. Mezi přední sólisty patří LaKisha Jones, Rob Evan a Morgan James.

LaKisha Jones je interpretkou rhythm and blues a gospelové hudby. Vyrůstala v prostředí ovlivněném zpěvačkami jako Aretha Franklin, Whitney Houston nebo Patti LaBelle, zpívala také v kostelním sboru. Zpěv studovala na univerzitě ve státě Michigan, poté se vydala na sólovou dráhu. Roku 2007 oslnila USA jako jedna ze čtyř finalistek oblíbené soutěže The American Idol. Nedávno vydala album So Glad I´m Me. Zpívá na Broadwayi v muzikálu The Color Purple, který produkovala Oprah Winfrey. V jedné ze dvou rolí, které střídavě ztvárňuje, alternuje se slavnou zpěvačkou Chaka Khan.
Rob Evan ztělesňoval v muzikálu Jeckyll a Hyde na Broadwayi obě hlavní postavy nepřetržitě po tři roky. S koncertním provedením muzikálu pak úspěšně objel svět, například v jihokorejském Soulu vyprodal šestnáct představení. Roku 2004 se zúčastnil ceněného jevištního projektu The Musicals of Andrew Lloyd Webber. Vystudoval univerzitu ve státě Georgia, obor finančnictví, a jako student byl i výborným sportovcem. Tento zpěvák se již publiku českokrumlovského hudebního festivalu představil při koncertě nazvaném Noc na Broadwayi.
www.rob-evan.com


Morgan James je absolventkou oboru zpěv na prestižní newyorské Julliard School. Je multižánrovou zpěvačkou, vystupující stejně tak v nejslavnějších jazzových klubech v New Yorku (Birdland, Joe´s Pap ad.), jako v Bernsteinově Mši s Baltimorskými symfoniky při provedení této skladby v newyorské Carnegie Hall nebo ve washingtonském Kennedy Center. Morgan James ovšem kromě jazzu a rhythm and blues, případně gospelů, velmi zdařile interpretuje i soul, který oslovil svět v 60. letech minulého století v podání černošských hvězd z nahrávací společnosti Motown. Neudiví proto, že bude vystupovat v muzikálu na toto téma, který se připravuje na Broadwayi.

www.morganjames.org

Místo konání: Pivovarská zahrada

Přesná adresa: ul. Nové Město (Hledat na mapě)

Český Krumlov (okres: Český Krumlov kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!