David Deyl/velký koncert v rodišti

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Koncert

Zahájení: 28. 11. 2012
Ukončení: 28. 11. 2012

Popis akce

David Deyl se vrací domů
Zpěvákův první velký koncert v rodném Ústí nad Labem
Jeden z nejhranějších českých umělců v éteru nachystal pod záštitou rádia Frekvence 1 koncert pro domácí publikum. Bude to úplně poprvé, kdy se představí svému severočeskému rodišti na velkém samostatném koncertu.
Sběratel hudebních cen, sympatický mladý muž a především vynikající zpěvák a skladatel v ústeckém Domě kultury představí repertoár ze svých úspěšných desek. Nebude chybět ani aktuální hit Počítám, který patří mezi nejhranější singly v českém éteru. Pro Davida Deyla bude mít listopadové vystoupení na domácí půdě speciální příchuť.
„Snažil jsem se udělat maximum pro to, abych mohl zahrát v Ústí pro svoje rodiče a kamarády, kteří mě dlouho nemohli vidět, protože jsem teďtrávil hodně času koncertováním na Moravě a na Slovensku,“ říká zpěvák a těší se, že na koncertě bude panovat příjemná rodinná atmosféra.
Při zhruba devadesátiminutové show ho na pódiu doplní tříčlenná kapela a zpěvák slibuje i jednoho zahraničního hosta, jehož jméno se návštěvníci dozvědí během koncertu 28. listopadu v ústeckém Domě kultury.

Místo konání: Dům kultury Ústí n. L.

Přesná adresa: Velká Hradební 19 (Hledat na mapě)

Ústí nad Labem (okres: Ústí nad Labem kraj: Ústecký kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!