DRAGSTER EUROGAMES 2013

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 31. 5. 2013
Ukončení: 02. 6. 2013

Popis akce

Ve dnech 31.5. - 2.6.2013 na Bechyňském letišti se opět uskuteční ojedinělá adrenalinová sportovní událost plná dalších překvapení. Uvítáme zde více jak 120 dragsterových automobilových i motocyklových týmu z různých koutů evropy! Znovu se také u nás pojede oficiální závod - 4th GRAND NATIONAL DRAG RACE Bechyně - je to velký mezinárodní závod o německý pohár dragsterových aut a motorek všech různých kategorií. Jedinečná akce plná adrenalinu, rychlých strojů, spálených gum a vůně benzinu. Prostě sportovní podnik, na kterém nemůže chybět žádný fanda motorismu a extrémních sportů. Tak vítej na této největší a ojedinělé akci roku 2013! Další podrobné info na www.dragsters.cz
Dragster EuroGames je synonymem pro největší akci svého druhu v Čechách, která se stala nezapomenutelnou tradicí. Jak již název napovídá, jedná se hlavně o mezinárodní závody a kulturní show, na které jste v předchozích ročnících mohli spatřit více jak sto dvacet týmů ze všech koutů Evropy a slyšet řev dragsterových aut i motorek. Přijďte si opět na Bechyňské letiště zvýšit hladinu adrenalinu v krvi na největších dragsterových akcích letošního roku. Vrcholem dragsterové sezony je každoročně populární MOTOMEJDAN, který se letos koná již od pátku 31.5. do neděle 2.6. opět na Bechyňském letišti. Tato skvělá show je určena každému. Ať jste milovníci motorismu či ne, určitě si zde přijdete na své. Kromě nadupaných dragsterovým kár, motorek, profesionálních street fighters a jiných upravených strojů se můžete těšit na bohatý kulturní program na tomto již 8. ročníku srazu. Zazní i hudba, která Vás rozhodně nenechá v klidu. Připraveny jsou další doprovodné programy i poprvé velký dětský den! Dále soutěže a jako každý rok jsou vám k dispozici velkokapacitní stany s dobrým občerstvením.

Bechyňským letištěm se nese řev motorů v nejvyšších výkonech i otáčkách. Betonové panely lemují speciálně upravenou trať. Pilot sleduje startovací stromeček. Napětí by se dalo krájet. A pak už jsou diváci jen ovanuti proudem horkého vzduchu, vůní benzínu a spálených gum. Tento scénář důvěrně znají všichni příznivci jedinečné akce, která nese název Dragster EuroGames - tak opět vítejte!

Místo konání: Letiště

Přesná adresa: Hodonice, Bechyně u Tábora (Hledat na mapě)

Bechyně (okres: Tábor kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!