FOLKOVÁ RŮŽE/21. ročník

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Festival

Zahájení: 10. 7. 2014
Ukončení: 10. 7. 2014

Popis akce

A.G.Flek * Cop * Žamboši * Pavlína Jíšová * Devítka * Janoušek – Vondrák * Karolína Kamberská * Jiří Smrž * Martina Trchová * Ivo Cicvárek * Monty * Zhasni * Marien * Bezefšeho * Načas * Jen tak tak * a další

Festivalové koncerty se odehrají na druhém a třetím zámeckém nádvoří, v Kapli sv. Máří Magdaleny, na nádvoří Muzea fotografie a na dalších historických místech Jindřichova Hradce.
Festivalový program probíhá celé odpoledne na II. nádvoří zámku a večer vrcholí koncertem na III. nádvoří Zámku. Pro labužníky přidává ještě půlnoční recitály zvané Nočníček v Kapli sv. Máří Magdaleny. Doprovodné festivalové akce proběhnou na zahradě zámeckého Rondelu a na dalších místech.

Folkovou růži doplňuje řada akcí, například výstava hudebních fotografií (letos ohlédnutí za dvaceti ročníky festivalu), nedělní koncert v Žirovnici nebo spontánní vystoupení muzikantů po městě. Ozdobou jsou jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno v zahradě gymnázia. Psi a další zvířata nemají na festival vstup povolen.

Festival pořádá agentura Jen tak tak ve spolupráci s městem Jindřichův Hradec, Gymnáziem Vítězslava Nováka, Státním hradem a zámkem v Jindřichově Hradci, Muzeem fotografie a časopisem www.casopisfolk.cz za podpory Jihočeského kraje a města Jindřichův Hradec.
Celodenní vstupenka platí na všechny koncerty jednoho dne a stojí v předprodeji 200 Kč (na místě 260 Kč). Třídenní permanentka je za 450 Kč (na místě za 550 Kč) . Děti do 140 cm výšky platí 1 Kč. Invalidé platí zlevněné vstupné ve výši cca 50%. Tyto slevy pouze na místě. Předprodej vstupenek v síti Ticketstream.

Místo konání: Jindřichův Hradec

Přesná adresa: ... (Hledat na mapě)

Jindřichův Hradec (okres: Jindřichův Hradec kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!