VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND/Komerční banka Open air tour 2013/www.vojtechdyktour.cz / www.bsideband.cz

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Koncert

Zahájení: 27. 6. 2013
Ukončení: 27. 6. 2013

Popis akce

Vojtěch Dyk & B-SIDE BAND opět spolu na turné

Po úspěšném a zcela vyprodaném turné, které se uskutečnilo na podzim a v zimě roku 2012, se zpěvák Vojtěch Dyk vydává na další tour s brněnským orchestrem B-Side Band pod vedením bandleadera Josefa Buchty.

KOMERČNÍ BANKA OPEN AIR TOUR zahrnuje čtyři velké koncerty v letních amfiteátrech:

15.6. HRANICE NA MORAVĚ, Stará střelnice

22.6. MUTĚNICE přírodní amfiteátr Pod Bůdama

27. 6. PŘÍRODNÍ DIVADLO KONOPIŠTĚ

1.7. LETNÍ KINO KARLOVY VARY

Jedinečné spojení brněnského B-Side Bandu se zpěvákem, hercem a performerem Vojtěchem Dykem, je momentálně jedním z nejžádanějších a nejsledovanějších projektů současné české kulturní scény. V loňském roce absolvovali premiérové společné turné, zahrnující celkem 11 koncertů po České republice a Slovensku, kterému předcházelo rovněž vydání LIVE CD a LP se záznamem ze společného koncertu na jaře 2012. CD se ve velmi krátkém čase prodralo na první příčku v počtu prodaných desek, kde setrvalo několik týdnů. Vojtěch Dyk zvítězil v kategorii Zpěvák roku Cen Anděl 2012 právě díky zmíněné společné live nahrávce.

Dramaturgie Komerční banka open air tour naváže na program úspěšného turné roku 2012 – opět se představí swingová klasika, známé hity v netradičních a překvapivých aranžích, domácí legendy a také původní tvorba, jejímiž autory jsou ostravský skladatel Boris Urbánek nebo známý hudebník Ondřej Brousek. V rámci letní open – air tour zazní i žhavý set summer hitů vybraných právě s ohledem na uvolněnou atmosféru letního večera!
Zvláštními hosty budou – jeden z nejlepších současných saxofonistů Michal Žáček (15.6., 27.6. a 1.7.) a všestranný zpěvák Matěj Ruppert (27.6. a 1.7.). Celovečerní program doplní předkapela Los Rumberos, které v žilách proudí temperamentní kubánská krev a na závěr funková stříkačka Gang of Lolitas s frontmanem Radimem Pacalem, opravdový živel, který jen tak něco nezkrotí. Hudební večer pod širým letním nebem bude zakončen slavnostním půlnočním ohňostrojem.
V areálu bude nachystáno bohaté občerstvení. Kromě vína tedy budou moci návštěvníci vybírat ze širokého sortimentu drinků, které pro ně na místě bude připravovat tým prestižního brněnského klubu Metro Music Bar (www.metromusic.cz).
Předprodej začíná 6. května v síti Ticketstream. Více na www.ticketstream.cz.
Více informací a podrobnosti na:
www.vojtechdyktour.cz
www.bsideband.cz

Místo konání: Amfiteátr Konopiště

Přesná adresa: Konopiště u Benešova (Hledat na mapě)

Benešov (okres: Benešov kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!