BS VINAŘSKÉ POTŘEBY BUDOU OPĚT LAHVOVAT VINAŘŮM SVATOMARTINSKÁ VÍNA

Podobné akce

Účinkující: BS vinařské potřeby s.r.o.

Typ akce: Vinobraní

Zahájení: 28. 11. 2015
Ukončení: 30. 10. 2015

Popis akce

Blíží se svátek mladých vín. Vinařům, kteří nemají své vlastní plnicí linky, nabízí BS vinařské potřeby ve dnech od 28. do 30. října lahvování letošních svatomartinských a mladých vín mobilní linkou. Plnění je možné v areálu firmy BS vinařské potřeby ve Velkých Bílovicích, v prodejně v Mikulově nebo přímo ve vinařstvích zájemců.

„Naše mobilní plnicí linka poskytne vinařům kompletní lahvování, které zahrnuje mikrobiální filtraci, sterilizaci lahví, naplnění až po uzavření lahve vybraným uzávěrem a etiketování,“ představil službu Miloš Balga, spolumajitel firmy BS vinařské potřeby. Minimální objem šarže, které lze takto naplnit, je 400 litrů vína.

Kromě toho nabízí BS vinařské potřeby každým rokem služby spojené se Svatomartinskými víny. Jedná se o povinné laboratorní analýzy obsahu alkoholu, cukru, titrovatelných kyselin a oxidu siřičitého, bez kterých není možné vína přihlásit k celonárodní kampani Svatomartinské.

Společnost je také výhradním dodavatelem PVC záklopek se známkou „Svatomartinské 2015“. „Objednat si je však mohou pouze držitelé licence, kterou uděluje Vinařský fond České republiky prostřednictvím Národního vinařského centra,“ upřesnil Miloš Balga.

Více informací na www.vinarskepotreby.c

Místo konání: Velké Bílovice

Přesná adresa: Žižkovská 1230 691 02 Velké Bílovice (Hledat na mapě)

Břeclav (okres: Břeclav kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: BS vinařské potřeby s.r.o.
WWW pořadatele: www.vinarskepotreby.cz/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!