Jídlo s.r.o. autora kuchařek Romana Vaňka

Podobné akce

Účinkující: Roman Vaněk

Typ akce: Knihy a literatura

Zahájení: 05. 11. 2015
Ukončení: 05. 11. 2015

Vstupné: 0 Kč

Popis akce

Chcete se dozvědět více o tajuplném světě potravin? Ve čtvrtek 5. listopadu v 16.00 si s autorem oblíbených kuchařek Romanem Vaňkem prověříte, co skrývá jeho novinka Jídlo s.r.o. Beseda a autogramiáda se koná u příležitosti vydání velké naučné obrazové knihy a je pro každého, kdo se chce dozvědět více o tajuplném vzniku potravin krok za krokem.

Roman Vaněk vystudoval SOŠ výtvarnou v Praze. Pracoval jako fotoreportér, mj. i v LN. Je jedním ze zakladatelů Studentských listů v prosinci 1989. V roce 1993 začal podnikat, 18 let obchodoval s Brazílií, 11 let s Čínou. Jako první začal importovat brazilská vína do Evropy. Spřátelil se s významnými kuchaři, navštívil stovky restaurací. Absolvoval kulinářské stáže, má výuční list jako kuchař. V lednu 2008 otevřel Pražský kulinářský institut. Ročně jím projde na čtyři tisíce žáků. Napsal několik kuchařských knih, vesměs bestsellerů.

Rezervujte si místo e-mailem na rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky na čísle 607082029.



Jídlo s.r.o. boří některé mýty a díky moderním technologiím v mobilních telefonech zároveň zdarma zprostředkovává dobrodružnou cestu výroby nejen stovkami barevných fotografií, ale i krátkými filmy! Školáci tak budou moci během výuky legálně vytáhnout z aktovek své „chytré“ telefony a nechat se filmově přenést do světa výroby. Kniha se tak může stát výbornou učební pomůckou nejen pro malé, ale i velké čtenáře. Každý moderní člověk by měl o koloběhu potravin a jejich výrobě znát co možná nejvíc. A to už od útlého věku.

Místo konání: Dům knihy Knihcentrum

Přesná adresa: Smetanovo náměstí 8 (Hledat na mapě)

Ostrava (okres: Ostrava-město kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Dům knihy Knihcentrum
WWW pořadatele: http://www.knihcentrum-ostrava.cz/5-11-v-16h-roman-vanek-jidlo-sro-beseda-autogramiada

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!