IVAN MLÁDEK - POSLEDNÍ TURNÉ PŘED ZVOLENÍM PREZIDENTEM

Podobné akce

Účinkující: Ivan Mládek, Banjo Band

Typ akce: Koncert

Zahájení: 25. 10. 2012
Ukončení: 25. 10. 2012

Vstupné: 390 - 690 Kč

Popis akce

Ivan Mládek, český hráč na bendžo, zpěvák, bavič, textař, skladatel, komik, kreslíř, humorista a vynálezce se v současnosti připravuje na své podzimní turné. Ke svým sedmdesátým narozeninám, které oslavil letos v únoru, si Mládek nadělil turné, které se od jeho ostatních vystoupení rapidně liší. Populární bavič totiž svým fanouškům připravil překvapení v podobě devíti velkých koncertů ve sportovních halách po celé České republice. A to by nebyl recesista Mládek, kdyby v tom nebylo kus recese. Turné, v rámci něhož zahraje 25. října i libereckému publiku, nazval Poslední turné před zvolením prezidentem.
Mládek, který je televizním divákům znám jako moderátor a autor zábavných pořadů Čundrcountry show a Country estráda a v současnosti vysílaných sitcomů Cyranův ostrov a Noha 22, ale svou kandidaturu na hlavu státu přímo nepotvrzuje. „Já bych to nechal na čtenářích a divácích, ať si sami tipnou, zda se jedná o pravdivou informaci či žert. Ale mám pocit, že ti, co vezmou náš slogan vážně, na představení asi nepřijdou. Těm, co věří, že budu kandidovat, chci sdělit, že svou kandidaturu beru naprosto vážně. Až budu prezidentem, chci svou funkci vykonávat zodpovědně a poctivě, ale s Banjo Bandem budu jezdit po koncertech dál. Jen po dobu svého funkčního období nebudu na pódiu užívat neslušné výrazy. To bych mým seriózním voličům nemohl udělat,“ svěřil se Mládek, který ale vzápětí na otázku, co by se muselo změnit, aby opravdu někdy uvažoval o kandidatuře, odpověděl, že by se muselo změnit něco v jeho mozku.

Místo konání: Tipsport arena Liberec

Přesná adresa: Jeronýmova 579/22 460 07 Liberec 7 (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Šimmi AG
WWW pořadatele: http://www.simmiag.cz/
Předchozí akce: R´N´B Music and Beauty Night
Následující akce: KAREL GOTT - AGROFERT TOUR 2012

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!