X. Šternberský kopec 2013

Podobné akce

Účinkující: Boney M (UK), Kiss forever band (HU), Iné kafe (SK), Legendy se vrací, Anna K., Blue Effect, Salamandra, Doga, Francis´Drake a Kámen

Typ akce: Festival

Zahájení: 20. 7. 2013
Ukončení: 21. 7. 2013

Vstupné: 390,- Kč v předprodeji, 490,- Kč na místě

Popis akce

S ohledem na skutečnost, že skupina Chinaski zrušila účast na letošním X. ročníku festivalu Šternberský kopec 2013, rozhodli jsme se upravit ceny vstupného. S platností od 24.5.2013 bude cena vstupného v předprodeji 390,- Kč a na místě 490,- Kč.

Upozorňujeme ty, kteří si již vstupenku v hodnotě 490,- Kč zakoupili, že rozdíl 100,- Kč jim bude po předložení této vstupenky (490,- Kč) vyplacen na pokladně v den konání festivalu.

Vstupenku v hodnotě 390,- Kč si můžete zakoupit v Olomouci a to v sídle agentury ARKS Plus, s. r. o., v Informačním centru na Horním náměstí nebo v ČD centru na ulici Jeremenkova. Dalšími předprodeji jsou Městská informační centra ve Šternberku, v Uničově nebo i v Moravském Berouně. V Litovli vstupenku zakoupíte v CK Bavi na Nám. Přemysla Otakara. Online si můžete vstupenku objednat a následně zakoupit na www.ticketstream, www.ticketpro a na www.sternberskykopec.com. Na stránkách www.sternberskykopec.com nebo na Facebookovém profilu festivalu můžete nahlédnout do historie festivalu a podívat se, kteří interpreti už na Šternberském kopci v loňských ročnících vystupovali nebo sledovat aktuality ohledně letošního ročníku.

Akci zaštituje projekt Šternberské kulturní léto pod hvězdami. Pořadatelem festivalu je agentura ARKS Plus, s. r. o. ve spolupráci s Městem Šternberkem, Olomouckým krajem, Státním hradem Šternberk, Národním památkovým ústavem Kroměříž a partnery.

Místo konání: Areál Státního hradu Šternberk

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Šternberk (okres: Olomouc kraj: Olomoucký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: ARKS plus s.r.o.
WWW pořadatele: www.arks-plus.com

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!