European Trophy 2013

Podobné akce

Účinkující: Sportovci

Typ akce: Ostatní akce

Zahájení: 13. 8. 2013
Ukončení: 08. 9. 2013

Popis akce

Liberečtí hokejisté se stejně jako v předchozích dvou letech zúčastní mezinárodního klubového turnaje European Trophy. Evropská soutěž začne pro Bílé Tygry 13. srpna na ledě švýcarského HC Fribourg-Gotterón. Doma se Liberečtí poprvé představí 20. srpna, kdy na ledě Svijanské arény hostí další celek ze Švýcarska SC Bern. Dějištěm ostatních domácích zápasů následně bude liberecká Tipsport arena.

Liberecký tým byl stejně jako v loňském roce nalosován do východní skupiny soutěže a utká se tedy i se stejnými celky jako v předchozím ročníku soutěže: finskými TPS Turku a Tapparou Tampere, švédskými Djurgardenem a Brynäs, dále s Bernem a Friburgem ze Švýcarska a také s Pardubicemi. Liberečtí fanoušci se ale mohou těšit na to, že oproti loňskému roku se tentokrát v Liberci představí týmy, se kterými minule Tygři hráli na venkovních kluzištích.

Celkem se do nového ročníku European Trophy zapojí 32 celků ze 7 zemí. Z důvodu konání zimní olympiády byl program soutěže upraven tak, že základní část European Trophy skončí do začátku Tipsport extraligy ledního hokeje. Závěrečný turnaj Red Bulls Salute bude odehrán v polovině prosince a hostit jej bude hlavní město Německa Berlín. Celková finanční dotace soutěže činí 390 000 eur.

Místo konání: Tipsport arena Liberec

Přesná adresa: Jeronýmova 570/22 Liberec (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Předchozí akce: Liberec CHEER CUP 2013
Následující akce: Evropský pohár juniorů v judu 2013

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!