Život je fajn

Podobné akce

Účinkující: Miroslav Pánek nebo Matěj Merunka nebo Lukáš Vydržal Dívka - Smrt Jana Paňková nebo Kateřina Urbanová nebo Kristýna Žebrová Dále hrají Viktor Badinka, Roman Bardas, Zuzana Bučková, Jennifer Hladká, Hana Jedličková, Nino Christov, Viktor Kocian, Nikol Kouklová, Libor Míka, Lukáš Nemejovský, Vlastimil Nemejovský, Jaroslav Přikryl, Markéta Slavíková, Tereza Suchomelová, Richard Sysel, Michaela Urbanová, Pavlína Žebrová

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 11. 6. 2014
Ukončení: 11. 6. 2014

Vstupné: 480Kč

Popis akce

V novém pojetí originálního černého divadla Františka Kratochvíla prožijete s hlavním hrdinou jeden obyčejný den a jeden možná trochu obyčejný život. Představení spojuje několik principů černého divadla v jedno nonverbální představení. Střídá se zde základní trojrozměrné černé divadlo s kresleným divadlem, tanec s pantomimou. Části humorné až groteskní se střídají s poetikou kresleného černého divadla, soudobá taneční čísla alternují s klasickým baletem a vše spojuje herecko pantomimický projev hlavních představitelů. Představení je interaktivní a diváci mají možnost účastnit se představení.

Místo konání: Divadlo Praha

Přesná adresa: Národní třída 25 110 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: DIVADLO METRO
WWW pořadatele: http://www.divadlometro.cz/kontakt/
Předchozí akce: Lord of the dance 2014
Následující akce: Život je fajn

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!