Vícedenní výletní parní vlak "S Rybičkou přes čtyři kraje"

Podobné akce

Účinkující: Parní lokomotiva Šlechtična 475.111, osobní vozy řady Ce (Rybák), lehátkové vozy řady Bac, vůz pojízdné výstavy řady Da a další

Typ akce: Volný čas a výlety

Zahájení: 28. 3. 2015
Ukončení: 29. 3. 2015

Vstupné: 400,-/500,-/úsekové

Popis akce

Speciální vícedenní výletní parní vlak s pojízdnou výstavou na „palubě“ jedoucí z Plzně přes města v Ústeckém, Středočeském, Jihočeském a Plzeňském kraji. V Berouně začíná druhý den jízdy vlaku.

Soupravu bude tvořit parní lokomotiva 475.111 „Šlechtična“, vozy osobní ze 40. let, lehátkové a jeden s výstavními a prodejními prostory.

Parní expres zastaví v určených městech na trase. Během pobytu v těchto stanicích tak jako i za jízdy bude možno navštívit tématické výstavy níže uvedených společností a také informační stánek IMC Plzeň s prodejem „parních“ upomínkových předmětů.

V jednotlivých městech bude připraven bohatý doprovodný program.

Akce je možné se zúčastnit jako:

Vícedenní cestující tj. jízda parním vlakem a nocleh v něm či mimo něj. Výletu je možné se zúčastnit po oba dny, nebo si vybrat kratší časový úsek. Nastoupit do vlaku lze 28.3.2015, vystoupit 29.3.2015 v kte­rékoliv stanici uvedené v jízdním řádu. Nocleh je zajištěn přímo v soupravě, kde jsou řazeny lehátkové vozy. Je však potřeba vlastních lůžkovin! Rezervaci lůžka je nutné provést předem na adrese: rezervace@imcplzen.cz.

Jednodenní cestující tj. jízda parním vlakem v rámci jednoho dne. Cestovat lze mezi libovolnými stanicemi uvedenými v jízdním řádu, ale jen ve vozech k tomu určených. Nutno počítat s tím, že vlak jede pouze jednosměrně. Zpáteční cesta je tak plně v režii cestujícího.

V žst. Beroun proběhne pouze nástup cestujících, pravidelný odjezd je v 10:35. Nelze zde navštívit výstavy doprovodného programu, umístěné ve vlaku.

Budeme velmi potěšeni Vaším zájmem a těšíme se na Vaši účast!

Změna programu a jízdního řádu je kvůli proměnlivé dopravní situaci na trase vlaku vyhrazena!

Účastníci: IMC Plzeň, Bohemian Smithery Trade s.r.o., Damasteel AB Sweden, Mikov s.r.o.

Místo konání: Nádraží Beroun

Přesná adresa: Nádraží 129 (Hledat na mapě)

Beroun (okres: Beroun kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: IMC Plzeň
WWW pořadatele: http://imcplzen.cz/cz/index.php

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!