JASNÁ BAJKOVAČKA

Podobné akce

Účinkující: 10:00 Podujatie otvorí MIRO JAROŠ a pesničky pre (ne)poslušné deti KENZEL DETSKÁ ZÓNA – detské súťaže s maskotom Kenzlikom. Detská jazda zručnosti pre, dual slalom, cyklodielne a kopec zábavy pre malých aj veľkých TESTOVANIE BICYKLOV ZADARMO – bicykle všetkého druhu pre deti, dospelých aj bikerov LANOVKA ZÁHRADKY - ROVNÁ HOĽA – výlet lanovkou na Rovnú Hoľu / Chopok 11:00 Vystúpenie ZUZKA & PSÍK DOBBY 11:30 Animácie a sútaže pre deti o veselé ceny 14:30 KENZEL DETSKÝ SLALOM – Rodičia zapojte svoje deti do veľkých detských pretekov o super detské cyklistické ceny

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 12. 9. 2015
Ukončení: 12. 9. 2015

Popis akce

JASNÁ BAJKUJE CELÉ LETO

Nebude tomu inak ani v septembri. Už v sobotu 12. 9. 2015 si nenechajte ujsť skvelú BAJKOVAČKU v JASNEJ, v lokalite ZÁHRADKY. Deti, rodičia, bikeri ale aj diváci či turisti, všetci ste srdečne pozvaní!

Rodiny s deťmi si prídu na svoje v obrovskej KENZEL Detskej Zóne s množstvom atrakcií pre deti a bohatým detským programom. A príde aj MIRO JAROŠ s pesničkami pre (ne)poslušné deti.

Tí, čo radšej bajkujú, sa môžu tešiť na všetky trate Bike Worldu, celodenný bike lístok len za 14€, bláznivé preteky ''Bomby z Chopku'' o skvelé ceny a testovanie bikov GRÁTIS.

Místo konání: Chopok

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

(okres: kraj: stát: Slovenská republika)

WWW pořadatele: http://www.jasna.sk/zazitky/eventy/jasna-bajkovacka/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!