Filmové pohádky Josefa Dvořáka

Podobné akce

Účinkující: Pohádková říše Fábula

Typ akce: Pro děti

Zahájení: 22. 8. 2016
Ukončení: 27. 8. 2016

Vstupné: Dospělý 180,--, Dítě 145,--

Popis akce

Řešíte, kam s dětmi na výlet? Vydejte se za záchranou krásných českých pohádek.

Tento týden se pohádkové království skřítka Fábuly ponese ve znamení těch nejkrásnějších filmových českých pohádek. Projít pohádkovým sklepením bude náročnější a zároveň zábavnější, než kdy jindy. Zavzpomínejte na všechny pohádkové hrdiny. Vašim úkolem dnes bude nejenom najít ukryté indicie a správnou cestu, ale také odhalit jména pohádkových postav, které na vás ve sklepení čekají. Celým dnem vás provede princezna Arabela. Budete spolu hledat poztrácené pohádky, kouzlit a soutěžit.

Snad všichni známe téměř každou scénu z pohádkového rodinného seriálu Arabela. A protože herec Josef Dvořák, který zde ztvárnil vodníka, se stal tváří zážitkového parku Pohádkové říše Fábula, rozhodly se naše pohádkové bytosti vytvořit program pro děti inspirovaný právě tímto příběhem. Od pondělí do soboty na vás v pohádkovém sklepení budou čekat postavy z filmových pohádek a vy se nejenom úžasně pobavíte, ale také možná pěkně zapotíte. Pokud se vám je totiž nepodaří poznat, zůstanete v říši pohádek navždy. Ledaže by vás zachránila krásná princezna Arabela. I ona se ze všech sil snaží najít všechny poztrácené pohádky a nejenom děti, ale i rodiče jí mohou pomoci. Odměna za všechno to úsilí vás samozřejmě nemine a kdo vydrží až do pěti hodin odpoledne, může si zasoutěžit i v našem zábavném pohádkovém kvízu. Samozřejmě nepřijdete ani o dvě divadelní představení a stálý program zábavního parku pohádkové říše.

Prázdniny už skoro končí, využijte tento tip na výlet přijďte si je naplno užít do pohádky!
A nezapomeňte, že u nás je připraven program za každého počasí – v horku se ochladíte ve sklepení a uvnitř areálu Pohádkové říše, v zimě a dešti se schováte pod střechou a když bude hezky, užijete si spoustu aktivit a zábavu pod širým nebem.

Hledáte-li tedy akce na Vysočině a akce pro děti tento víkend, vězte, že české výlety jsou nejlepší vždy za pohádkou. Výlety Vysočina a výlety Jižní Čechy můžete vždy propojit s návštěvou pohádkové vesničky skřítka Fábuly a nezapomenutelné zážitky pro děti budou zaručeny.

Místo konání: Pohádková říše Fábula

Přesná adresa: Masarykova 362 Kamenice nad Lipou, Vysočina / Jižní Čechy 394 70 Česká republika (Hledat na mapě)

Kamenice nad Lipou (okres: Pelhřimov kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Pohádková říše Fábula
WWW pořadatele: http://pohadkova-rise.cz/akce/filmove-pohadky-josefa-dvoraka/

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!