The Dire Straits Experience poprvé v Lucerně

Podobné akce

Účinkující: The Dire Straits Experience

Typ akce: Koncert

Zahájení: 31. 5. 2017
Ukončení: 31. 5. 2017

Vstupné: od 790,- v síti Ticketpro

Popis akce

Slavná britská kapela The Dire Straits slaví 40 let od svého založení, 40 let od doby, kdy první velký hit „Sultans of Swing“ obletěl zeměkouli a umístil se na prvních místech světových žebříčků. V 80. letech tyto hitparádové žebříčky ovládly další kultovní písně jako „Brothers In Arms“, „Money for nothing“, „Calling Elvis“,“Romeo and Juliet“,“Walk of Life“,“So far away“ a zasněná “Private Investigations“. Skladby Dire Straits patřily k nejoblíbenějším na televizním kanálu MTV, který jako první v 80. letech mapoval světovou hudební scénu.

Po odchodu legendárního Marka Knopflera v 90. letech kapela pokračuje pod hlavičkou The Dire Straits Experience v sestavě, ve které částečně působí i původní členové z 80.let. Frontmanem kapely je Markovi Knopflerovi stylově velmi podobný kytarista a zpěvák Terence Rais. V sestavě působí saxofonista - držitel ceny Grammy Chris White, na bicí hraje Chris Whitten a na klávesy Simon Carter. Vše o projektu naleznete na adrese www.direstraitsexperience.com.

Na konci května se můžete poprvé těšit na premiérové vystoupení The Dire Straits Experience v pražské Lucerně. Zvýhodněná cena vstupenek platí do 30.března 2017. Předprodej vstupenek zajišťuje síť Ticketpro.

Místo konání: Lucerna Velký sál

Přesná adresa: Štěpánská 61 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Brnokoncert
WWW pořadatele: www.brnokoncert.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!