Slavnosti jídla Brno 2011

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Festival

Zahájení: 22. 9. 2011
Ukončení: 25. 9. 2011

Popis akce

Nejméně 12 restaurací se představí ve druhém ročníku Slavností jídla v termínu 22. – 25. 9. 2011 na náměstí Svobody v Brně v rámci Festivalu v centru dění. Slavnosti jídla budou jak jinak než o jídle. Ale také budete mít možnost ochutnat skvělou kávu od baristů, shlédnete práci sommeliérů. Šikovní barmani Vám namíchají alkoholické i nealkoholické nápoje.

V rámci akce se návštěvníci mohou těšit na barmanskou show, která uchvátí každého kolemjdoucího. Žáci ze Střední školy potravinářské a služeb Brno ukážou složitý servis pokrmů, cukrářské výrobky, práci kuchařů i řezníků a spoustu dalších dovedností, které se naučily.

Jako v loňském roce si jednotlivé pokrmy a nápoje mohou návštěvníci Slavností jídla zakoupit za Granty, které budou prodejné v Info stáncích: 1 Grant = 25 Kč. Zakoupené Granty směníte u restaurací a barů za pokrmy a nápoje.

Nenechejte si ujít gurmánské pochoutky všeho druhu, které Vám připraví brněnské restaurace a mistři kuchaři. Přijďte se za námi podívat již 22. 9. na náměstí Svobody v Brně a naplňte své chuťové pohárky. Budeme se na Vás těšit!

Místo konání: Náměstí Svobody

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://
Předchozí akce: Slavnosti piva Brno 2011
Následující akce: Slavnosti vína Brno 2011

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!